Aku, Haryanto (nama samaran), dipanggil singkat Yanto. Setelah kerja 2 tahun lebih, aku dipindahtugaskan ke kota B ini, tidak seramai kota besar asalku, tapi cukup nyaman. Aku dipinjamkan rumah kakak perempuanku yg bertugas mendampingi suaminya di luar negeri. Sekaligus menjaga dan merawat rumahnya, ditemani seorang...

Bermula ketika saya tiba diterminal bis di kota Bandung pukul 2 siang, meskipun bis Bandung – Jogja yang saya tumpangi baru berangkat 2 jam kemudian. Saat sedang asyik membolak-balik Taboid Olahraga kesukaan saya, tiba-tiba seorang anak kecil berusia 4 tahunan terjatuh didepan saya, sontak tangan...

Dalam kisah keduaku setelah cerita kak Linda, aku ingin berbagi lagi pengalamanku. seandainya belum membaca, aku hendak memperkenalkan jati diriku. Aku menetap dikota S Jawa Tengah, tinggiku 169 cm dan berat badanku 52 kg. Aq saat ini kuliah di salah 1 universitas ternama diJateng. Kini...

Aku mula berkenalan dgn Arif melalui internet. Usianya yang muda 9 tahun dari aku sedikit pun tidak menjadi alasan untuk kami semakin akrab. Dia masih single dan aku pula telah berpisah dengan suami aku selama 5 tahun. Arif walaupun usianya jauh lebih muda dari aku,...

Masa tu aku tengah dok hangat bercinta dengan pakwe yang nombor 12 rasanya, kami selalu ronda-ronda dengan kereta dia di sekitar KL dari tengah malam sampai la nyamuk masuk tidur baru kami balik. Dalam kereta dia ada dua gear, satu untuk dia dan satu lagi...

Hee..korang ingat korang aje ada cerita pantat..aku pun adala..malas nak cerita panjang panjang..aku kenal awek ni namanya Linda aku kenal dia adalah setahun lebih..satu hari aku ajak date macam biasa..lepas date aku hantar dia kat rumah. aku kata nak balik..tapi malam tu nasib aku baik Linda ajak aku singgah rumah,...

Namaku Erni. Itulah panggilan teman-teman. Aku dibesarkan dalam keluarga yang sederhana. Di kawasan pendalaman ini, aku sangat menjagai tatasusila. BL, itulah pekan di kampungku. KL - (bukan K.Lumpur) tempat aku mula bekerja sebagai penjual cucur udang. Aku mula merasakan semuanya bila aku tinggal berasingan dengan keluarga....

Aku ni masa sekolah dulu takdelah gila seks sangat macam member-member aku dulu. Ada yang bawak CD bluelah, majalah playboy dan memacam lagilah. Aku pernah sekali dua jek tengok itupun setakat majalah jek. Tapi sekarang aku nak citer masa aku kerja dekat sebuat pulau (resort di...

Cerita dewasa ini adalah salah suatu pengalaman nyata dari warna warni kehidupan ini.  Nafsu sex telah membutakan segalanya, nafsu sex telah menghilangkan akal sehatku, sehingga muncul cerita dewasa yang ga pantas ini. Sebelum aku menceritakan cerita sex dewasa ini, perkenalkan dulu namaku Roy, umur 32 tahun. Menikah, punya 2 anak dengan istri yang sangat cantik....